Diensten

Samen sterk!

Uw input en onze diensten zorgen er samen voor dat u precies volgens uw wensen wordt gerepresenteerd op het internet.

Websiteontwikkeling

Elke website is uniek en moet voor u een persoonlijk visitekaartje zijn. LuckyBit gaat graag samen met u aan de slag om van uw wensen realiteit te maken. Een website is een middel en LuckyBit streeft ernaar om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt. Na een eerste kennismaking wordt er gestart met het ontwerpen van uw website. Ook de inhoud van uw website is iets waar LuckyBit bij kan helpen. Door rekening te houden met de huidige trends wordt er gezorgd voor een optimale vindbaarheid op de bekende zoekmachines. Na uw goedkeuring kan het ontwerp online, en is uw website klaar om bezocht te worden.

Webshopontwikkeling

Webshops zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Veel consumenten maken graag gebruik van alle gemakken die een webshop met zich meebrengt. Als ondernemer wilt u graag aanspraak maken op deze consumenten. LuckyBit helpt u graag dit platform te ontwikkelen.

Beheer, onderhoud, hosting

Een website dient altijd up-to-date te zijn en vereist het nodige onderhoud. LuckyBit biedt u voor een maandelijks bedrag de mogelijkheid aan om uw website te hosten, verbeteren en/of te onderhouden. Er wordt voor gezorgd dat u online blijft opvallen en dat altijd het laatste nieuws op uw website staat. Ook als uw website niet ontwikkeld is door LuckyBit is hosting of onderhoud natuurlijk mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.